top of page
Informationsteknologi

Informationssäkerhet

Behöver ni ett ledningssystem för informationssäkerhet?

Att implementera ett ledningssystem för informationssäkerhet är mer aktuellt än någonsin, vi hanterar otroligt mycket information både dokumenterat som i våra relationer med våra kunder och leverantörer. Om information försvinner, kommer i fel händer eller ej finns tillgänglig när den behövs kan skada både företaget och deras kunder.

 

Genom att implementera ett ledningssystem för informationssäkerhet i enlighet med kraven från ISO 27001 eller MSB:s riktlinjer för informationssäkerhet så skapar man en god grundbas för att kunna hantera sin information och säkerställa att den finns tillgänglig när den behövs.

 

Kravet på ledningssystem för informationssäkerhet är oftast en del i de flesta upphandlingar att man som leverantör ska ha ett implementerat ledningssystem för informationssäkerhet, vilket vi på KMA Center kan bistå med.

 

Ta gärna kontakt med oss för mer information hur vi kan hjälpa er att implementera ett ledningssystem för informationssäkerhet. Vi har +15 års erfarenhet från informationssäkerhetsarbete både inom det privata som den offentliga sektorn.

 

infosak.png
bottom of page